Decideo: Noticias sobre Inteligencia de Negocios, Big Data, Data Science, Data Mining


Noticias

SAP certifica a everis en la solució per a la planificació de la demanda i anàlisi


Nota de Everis, el 21 Enero 2013 | Leído 56 veceseveris ha estat certificada per SAP per a la implantació de SAP Supply Chain Management per a la Planificació de la Demanda i Analytics, una solució SAP-qualificada de desplegament ràpid. La consultora és la primera certificada per SAP a Espanya en aquesta solució, a preu tancat, que fa més eficient el càlcul de previsions de la demanda, ja que possibilita l'anàlisi estadística de la previsió de vendes a dos anys i genera quadres de comandament per a una presa de decisions més àgil. Amb aquesta certificació everis ampliarà el seu negoci a nivell internacional.
Aquesta solució de desplegament ràpid en les organitzacions permet una visió a futur i una coherència en les previsions de vendes. A més, millora els marges, trobant el camí més beneficiós per a la producció i aprovisionament de l'estoc, sincronitza l'oferta i la demanda, comprova si els nivells d'inventari coincideixen amb els nivells de demanda actuals i augmenta el càlcul i fiabilitat en les previsions.
Solucions de SAP-qualificades
"L'empresa està diàriament informada i alineada amb les dades de planificació que s'han d'ajustar i la presa de decisions és molt més àgil i ràpida a les condicions canviants del mercat. Tot això es tradueix en una major satisfacció del client. Amb aquesta certificació fem més eficient la gestió de la previsió de la demanda a les cadenes de subministrament dels nostres clients, al mateix temps que els ajudem facilitant la presa de decisions en l'anàlisi" explica Sergio Benchimol, gerent d'everis.
everis proveeix solucions de SAP-qualificades de desplegament ràpid. Aquestes solucions són paquets que inclouen programari preconfigurat, eines i metodologia d'implementació, permeten el lliurament de la solució per defecte, a preu tancat i competitiu i en temps reduïts amb molt baix risc, alhora que aporten valor als negocis de manera immediata.
Nuevo comentario:
Twitter

Usted puede comentar o proporcionar más información a todos los artículos de este sitio. Los comentarios son libres y abiertos a todos. Sin embargo, nos reservamos el derecho a eliminar, sin previo aviso ni explicación, todo comentario que no cumpla con nuestras normas internas de funcionamiento, es decir, cualquier comentario difamatorio o sin relación con el tema del artículo. Así mismo, los comentarios anónimos son eliminados sistemáticamente si son demasiado negativos o muy positivos. Exprese sus opiniones, compártalas con los demás y asúmalas. Gracias de antemano. Igualmente, agradecemos tener en cuenta que los comentarios no sean enviados automáticamente a los redactores de cada artículo. Si usted desea realizar una pregunta al autor de un artículo, contáctelo directamente, no utilice los comentarios.


Twitter
Rss
LinkedIn
Google+
Facebook