Decideo: Noticias sobre Inteligencia de Negocios, Big Data, Data Science, Data Mining


Noticias

everis, nou partner de QlikTech Ibérica a l’àrea del Business Intelligence


Nota de Everis, el 15 Enero 2013 | Leído 85 veces

everis es converteix en partner de QlikTech Ibérica, empresa líder en Business Discovery, la intel·ligència de negoci dirigida per l’usuari.Mitjançant l’acord, everis podrà realitzar tasques de consultoria, comercialització i implantació de la solució de Business Discovery, QlikView, entre els seus clients a Espanya i Portugal.
everis ha signat aquesta aliança comercial amb QlikTech Ibérica, per oferir més alternatives a les empreses que necessiten obtenir de manera ràpida i senzilla una visió analítica de la situació del seu negoci.
En paraules de Rafael Quintana, director d’Aliances de QlikTech Ibérica, “aquesta aliança significa un pas en el nostre objectiu d’ampliar la nostra xarxa de partners, apropant a més empreses la potència de QlikView gràcies a l’experiència i posicionament d’everis al mercat. L’abast d’everis i la seva penetració en diferents sectors reforcen la nostra visibilitat i ens permet impulsar la xarxa de distribució existent”.
Aquest acord reforça l’estratègia d’everis orientada a aportar solucions integrals que generin valor als seus clients i “com a partners, contribueix a posicionar-nos com a referent en el territori espanyol i portuguès en solucions de Business Intelligence. La plataforma de QlikView, complementa els nostres serveis, per les seves funcionalitats innovadores en entorns col·laboradors, de mobilitat i accés a informació de xarxes socials, possibilitant implantacions molt competitives en cost, que aporten interessants capacitats analítiques i d’usabilitat als usuaris, sigui quina sigui la seva àrea de competència”, explica Juanjo López, director de Business Intelligence d’everis.
Nuevo comentario:
Twitter

Usted puede comentar o proporcionar más información a todos los artículos de este sitio. Los comentarios son libres y abiertos a todos. Sin embargo, nos reservamos el derecho a eliminar, sin previo aviso ni explicación, todo comentario que no cumpla con nuestras normas internas de funcionamiento, es decir, cualquier comentario difamatorio o sin relación con el tema del artículo. Así mismo, los comentarios anónimos son eliminados sistemáticamente si son demasiado negativos o muy positivos. Exprese sus opiniones, compártalas con los demás y asúmalas. Gracias de antemano. Igualmente, agradecemos tener en cuenta que los comentarios no sean enviados automáticamente a los redactores de cada artículo. Si usted desea realizar una pregunta al autor de un artículo, contáctelo directamente, no utilice los comentarios.


Twitter
Rss
LinkedIn
Google+
Facebook